miércoles, 6 de noviembre de 2013

La APC se adhiere al comunicado emitido por la Unió de Periodistes Valencians con motivo del anuncio de cierre de la RTVV

ESTUPOR I INDIGNACIÓ DAVANT EL TANCAMENT DE LA RTVV

La Unió de Periodistes Valencians expressa la seua més enèrgica protesta pel tancament de la RTVV així com el seu estupor i indignació per la formaen què s’ha fet.

Vista la decisió del Consell, la Unió de Periodistes Valencians considera que el tancament de la Ràdio Televisió Pública Valenciana és un atac al pluralisme informatiu contra una televisió publica que es va crear l’any 1989 amb l’objectiu clar de vertebrar el nostre territori i ajudar a la normalització de la nostra llengua.
A més, exigim a la Generalitat a replantejar el tancament de les emissions i fer viable una televisió pública i necessària per les generacions actuals i futures,  una televisió i ràdio públiques de qualitat i en valencià per a tota la ciutadania. Des de la Unió de Periodistes Valencians exigim que la Generalitat es replantege este tancament.

Considerem que huí és un dia de dol per al nostre col·lectiu i que mai s'haguerem imaginat un atemptat tant greu contra  la professió periodística i el pluralisme en els mitjans públics.

No hay comentarios:

Publicar un comentario