miércoles, 4 de abril de 2007

EL BLOC MANIFESTA LA SEUA PREOCUPACIÓ PELS ACTES FEIXISTES CONTRA LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ


Selma (BLOC): “Les pintades feixistes en cabines amb publicitat del BLOC representen un atac al conjunt dels votants del nostre partit, especialment greu en període preelectoral com el que ens trobem”.

El Director Executiu de la campanya electoral municipal del BLOC a Castelló, Sergi Selma, ha manifestat hui “la nostra preocupació pels actes de caire feixista i amenaçant que han patit alguna cabines amb publicitat del BLOC a la nostra ciutat. Entenem que estes accions constitueixen un intent d’entrebancar el normal funcionament democràtic i, per tant, són un atac a la llibertat d’expressió en tota regla”.

Selma ha declarat que “pensàvem que esta classe de comportaments estaven superats en una ciutat com Castelló, però sembla ser que per desgràcia no és així. Allò més preocupant és que estos atacs no ho són només al BLOC, sinó al conjunt de castellonencs que ens van votar i que fan que siguem presents al consistori de la nostra ciutat. A més, el fet que es produisquen en període preelectoal fa que, des del nostre punt de vista, l’acte siga més greu”.

El responsable de campanya del BLOC també ha comentat que “no podem obviar que des d’alguns sectors polítics i socials s’està fomentant un clima de bel·ligerància que, des del BLOC, trobem totalment fora de lloc, però que pot contribuir a l’aparició d’esta classe de comportaments antidemocràtics. Ara ens ha tocat al BLOC, esperem que no hi haja proper”.

Fuente: Bloc CS

No hay comentarios:

Publicar un comentario